Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, April 20, 2017

Terbalik...


Bila kita gi training...
Lepas tu...
Kita plak yang ngajar balik...
Ahakz...

Tuesday, April 18, 2017

Bersiar - siar...


Baru baru ni den n wife deliver tempahan kek ke Putrajaya...
Customer nak pukul 8am...
No problem bagi den...
Pukul 5am pun den ada hantau...
Ahakz...

Alang2 dan ke Putrajaya tu...
Den dah plan apa nak buat...
Bawak satu keta Tomica..
Apa lagi..
Bergambo le...


Habih setiap sudut nak di ambil nya...
Janji den puas hati lah kan...
Ahakz...

Sunday, April 16, 2017

Pos Barang...


Lama nau tak update blog ni...
Macam nak malas jer...
Ahakz...


Den nak citer ni...
Pasal den n team den ni hah...
Packing barang nak hantau ke Jepun...


Bukan berat sekilo dua taw...
Bertan - tan beratnya nya...
Den plak sakit bahu...
Angkat berat2 ni...
Leh kondem bahu den...
Ahakz..


Barang2 ni lori datang jemput taw...
Mana boleh van kan...
Jungkit plak van tu kang...
Ahakz..

Actualy...
Masa blog ni di post...
Tong2 ni dah selamat sampai ke Jepun...
Alhamdulillah...
Selamat dah kau sampai yea..

Ahakz...


Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin