Kawan - Kawan jeBateja

Pages

Wednesday, March 13, 2019

Hari Lahir...



Sambut Hari Lahir Todayz.
Sekejap masa berlalu.
Rasa macam baru semalam lahir.
Ahakz.

Saturday, March 9, 2019

Tabung Stop Rokok...


Banyak note RM20 kan.
Ini ialah duit yang den kumpul.
Start dari TIDAK MEROKOK.
Ala ala pemberi semangat lah.
Selang sehari,
Den akan letak note RM20 sekeping.
Dalam tabung.

Semangat tgk nya taw.

Monday, March 4, 2019

Menggapai Bulan...


Nak menggapai bintang...
Sangat jauh...
Mana yang dekat je lah...

Menggapai bulan...

Asal boleh...

Ahakz...

Sunday, March 3, 2019


Semalam dah siap Pilihanraya Kecil Dun Semenyih...
Di menangi oleh BN...

Den tak kisah siapa menang pun...
Cuma harap2...
Bendera2 tu cepat clearkan...

Ada yang jatuh or senget atas jalan...
Takut tercucuk penunggang motor je...

Itu je risau nya...

Saturday, March 2, 2019

Setelah 2 Tahun...


Sejak suka dengan mainan kecik2 ni...
Hotwheel dan Tomica...
Kita suka membeli...
Dari 2016 taw...
Dalam pada tu...
Kita tenguk, ada collector..
 Yang kumpul ikut tema...
Kita pun follow aaa..
Kita cari yang ada Falken...
Kita atas tu...
Toyota Supra Silver Falken...
2 tahun cari...
Baru jumpa...
Kawan satu opis jugak yg jumpa...
Ahakz ...


Now dah lengkap...
Kita boleh stop dah...
Yang koleksikoleks bakal kita jual...
Ahakz...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin