Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, March 1, 2016

Minyak...


Ketika menaip dalam blog ni...
Den dapat banyak mesej dari Whatsapp...
Mengatakan...
Minyak turun hari ni...
Kalau betul...
Bagus lah...

Tapi dalam jangka masa panjang...
Den rasa tak berapa bagus,,,
Iyalah kan....
Dah jadi pendapatan utama negara kan...
Kurang lah income agaknya...
Agaknya laaa....

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah!~

JunAina said...

Memang tak bagus le kami ni tunggu masa nak kena kick dari company jerk...uwaaaaaa...

Hazmin Hamudin said...

Rasanya lebih banyak bagus daripada tak bagus untuk rakyat. Yang atas-atas tu dah lama kenyang bila harga minyak naik.

Muhammad Syahmi said...

Kita doakan yang terbaik buat negara dan rakyat.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin