Kawan - Kawan jeBateja

Monday, September 17, 2012

Bagusnya Dia...



Link kat atas nun...
Dia ambil gambar Puding Coklat den...
Tak bagi KREDIT pun kat den...
Tak baik nya...

Dia ambil gambar...
Tapi tak padam nama pada gambar tu...
Tu yang kantoi...
Bila den search nama jebateja pada image di GOOGLE...
Adehhh....

13 comments:

maya amir said...

isk..x baik lah die ni..gi sound die jebat.. gi sound die..hehhe

kakcik said...

Secara tak langsung, dia tolong promosikan nama Jebat tu. :)

Dinas Aldi said...

Awat dia buat macam tu, tak baikla. Mintakla kebenaran nak guna gambaq. Sedih la macam tu.

Chik Att said...

Saman jangan tak samannn .....

CintaZulaikha said...

lorrrrrrrr, dy terlupa kut...

My Little Diary said...

di kira dah promote lah tu...hehehe
ko dah glamo skrg ni...

Munnafendy said...

lor...tak baik sungguhhhhh

mama maman aka yana said...

eh.. rezeki terjumpa eks.. kalu tak jumpa smpi bila la org suka2 guna eks.. huhuhu

Citarasa Rinduan said...

jahatnya dia.
suka2 bt kawan saya mcm nieee

Murni Alfathunnisa said...

eiii..tak bestnya macam ni! huhuhu...kite pun silap2 dah pernah kena tak..nak gugel jugak lah camni..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sekarang nie gbr masakan pun org curik.. ila ada baca kat belig lain jugak pasal curik gbr masakan nie

Adzrien Shoppe said...

dia tak bagi link pun... cuma nama file gambar tu ada nama hang. tak baik sungguh. nak kak liza tolong sound ke?

jeBateja said...

KAK LIZA - jangan aaaa....ngak apa2....saja jerk kita xplore...agar kita pun tak buat benda yg sama kat org lain...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin