Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, January 6, 2015

Barang Baru : NERF


Orang kalau dah suka...
Sanggup berabih ooo...
Kali ni Den boli plak satu lagi model NERF...
Offer ari tu kat TESCO...
Tapi lupa plak harga nya...


Ini lah koleksi Nerf den...
Bertambah sudah koleksinya...


Harap2 kan...
Bertambah2 lah minat nak ngumpul menatang ni...
Harga bapak mahal ooo.

Sape2 nak sponsor...
Nak hadiah ke...
Nak bagi free gift ke...
'Jangan segan2 tinggal kan komen kat bawah...

Ahakz


6 comments:

Amanina Mads said...

Hahaha.. demi minat sanggup berhabis

idzwa kamaruddin said...

kalo b-daman ade la..hehehe..

Kakcik Nur said...

Kakcik pun tak tahu apa bendanya nerf tu...tapi bila tengok gambar, boleh agaklah... :)

Daddy Ziyyad said...

tu senapang air ke bro?
ke senapang ala ala paintball ?

Dinas Aldi said...

Tu dia koleksen nerf gun hang! Overrr! Peh tu hang cakap beskal akak mahai kononnn, ciskek betoi laaa.

jeBateja said...

AMANINA - ha....ha.....mmg pun....sanggup berhabis ooooo

IDZWA - b daman tu apo...?

KAKCIK NUR - alaaa kakcik....sesekali jadi berbudak

DADDY - bukan senapang air....guna udara mcm pump. tapi tak kuat. Setakat 90 kaki jer gi nya.

KAK DINAS - alaaa kak....jangan lah marah.....dah minatnya ke situ....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin