Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, January 7, 2015

Gatal Tangan...



Kadang2 bila rasa boring...
Mula leh otak mikir nak buat sumtin...
Kot nya awal bulan lah...
Boleh le hilangkan boring di Mall2 godang di Malaysia ni...
Tapi ari tu lain...
Otak berfungsi dengan sempurna...


Nak try buat Puding Nenas diseliputi perasa Rose...
Rasanya sodap...
Bawak balik kampung...
Ramai yang puji...
Nasib baik spender jenis mahal...
Kalau tak...
Dah lama koyak...


Tak lama lepas tu...
Ada plak customer order...
3 jenis puding sekali gus...
Wow....
Koyak lagik spender...

Ahakz

7 comments:

Kakcik Nur said...

Wau...rajinnya...

Tapi nampak sedap la...mintak sikit... :)

Amanina Mads said...

Hahaha... dh mcm anak dara

Dinas Aldi said...

Orang kata bila gatal2 tangan tu, nak dapat duit. Ni memang betoi la pun kan, kekehkeh..

NzA said...

Sedapnyaaaa...

tiga lalat said...

Salam. Hee sedap puding nenas perasa rose.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hainom OKje said...

Rajin campur terer rupanya awak ni ye

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin