Kawan - Kawan jeBateja

Monday, May 29, 2017

Dari Felda Palong ke Jepun - Day 6...



Day 6...
Jumaat yg mulia...
Closing meeting pun bermula...
Banyak benda yang nak kena buat...
Banyak benda yang tak lengkap...


Strees nya muka...


Muka dah habis meeting...


Selepas closing meeting...
Ada satu lagi meeting dengan mat jepun...
Buat kat guest house je...
Ini satu lg...
Lombab...
Last2 minit baru bgtaw depa tak leh siap machine...'
Den yang sepatutnya kena duduk 2 minggu di Jepun...
Kena balik Malaysia...
Dan...
Datang kembali...
Adehhh...


NAsib baik lepas tu ada org belanja sushi...
Hantu sushi jgn di pelawa...


Kan dah jadi menara kali ke 2...
Ahakz...
Sodap bak ang...


Lastnya...
Bergambar bersama di guest house..
Perut penuh...


Selepas tu...
Test powerz sat...
Ahakz


Keetulan ada syarikat dari China pun confirm machine kat tempat yg sama...
So kami pakat buat lawan persahabatan...
Mmg best...
Semua suka n happy...




Den tak sangka ...
Pasukan den menang..

3 - 2...

Tahniah geng...

Ahakz

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin