Kawan - Kawan jeBateja

Friday, May 4, 2012

Kantoi Plak...

Hari tu kan...kan...
Poei lah sekolah kebangsaan...
Daftar anak untuk tahun 1 - 2014...
Terjumpa plak dengan Blogger Kak Liza...
selepas borak alah kadar...
Den pun poei lah ke pejabat Sekolah...
Otw ke pejabat tu kan...
Den tercakap kat wife...
Abang rasa keta kita akan masuk BLOG laaa....
Rupanya betul jugak...
Kuar sudah keta den kat BLOG KAK LIZA kita tu...
Peehhhh...
Hebat tul jangkaan den...
Tapi...
Kan best kalau mulut den terpacul...
Abang rasa KAK LIZA akan belanja NASI ARAB laaa....
Ahakz...ahakz...

Link Blog Kak Liza berkenaan keta den yang COMEI....

6 comments:

maya amir said...

mesti rase rugi tak ckp gitu awal2 kan..hehehe

NISA KHAIRI said...

Keh!Keh! Lawaklah ekau ni...oklah tu dapat masuk keta pun...fofular juga...hehehe

siti murni said...

haha..okey la tu. free promotion utk hang....kemain lagi siap demand nasi arab bagai....hehe

Liza @ Adzriel AB said...

nasi arab? bolehhhh... bila? tapi tak mau yg restoran makkah tu, tak best. kak liza nak try baghdad cafe la. jom! tapi kena thumb print dgn kak liza dulu le.. ha..ha.. ini mesti kuncu2 anizan, yus bagitau ni?

amna said...

hehe.. kalau ckp dua2 lg baik, keta msuk blog, dpt nasi arab pun yoo :)

storyfromme said...

hahaha...famous la kete jebat pasni :)

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin