Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, May 3, 2012

Salah Bekas Daa...

 Hari tu buat Tiramisu...
Kali ni guna resepi Chef Riz dari masterchef tu...
Memang sedap dari resepi biasa2 tu...
Tapi kosnya...
Bapak mahalnya...
Masalah kedua...
Tang bekasnya...
Ingatkan nak cantik...
letak dalam bekas kaca...
Last2 tak leh nak angkat...
Sebab ia macam aiskerim...
Adehhh...
Patutnya kena guna bekas yang leh bukak kat tepi tu...
Ahakz....


Bila paksa jugak angkat...
Ini le jadinya...
Habis strukturnya...
Adehhhhh....

tak sabar nak buat kali ke 2....
Ahakz...

9 comments:

Citarasa Rinduan said...

panas2 cuaca diluar, terliur sudahhhhhhhhhhhhhh

schaze zainn said...

wahwah dah lama tak makan tiramisu -,-

bak mai sikit weh.

gadisBunga said...

next round buat..tolong jemput aku makan sepotong. time kaseh!!

kakcik said...

Masuk dalam mulut, hancur juga. Janji sedap. :)

siti murni said...

sila buat kali ke2...kasi cun2 punya..

Aku Ibu Muda said...

nakkkkkkkkkkkk

Muhammad Syahmi said...

wah... macam sedap je...
hantar sini sikit boleh tak...?

Liza @ Adzriel AB said...

ada yg confuse pulak karang, ni blog lelaki ke pompuan.. mcm DTS dah confirm hari2 memasak.

khairunnisa ♥ said...

order 1? :D

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin