Kawan - Kawan jeBateja

Friday, July 12, 2013

Jualan Kilang...




Ini kira review jualan kilang nan lepas.
Jebat tak maw gi...
Tapi wife paksa jugak...
Dia ugut...
Kalau tak...
Dia tak maw masak...
Ahakz...
Acah aje...

Tgk le orang beli...
Bukan berbakul2...
Bertroli-troli...
Memang murah sangat2...


Ini lah kilang kat Nilai 3 tu...
Tetiap ado...


Punya le ramai yang datang...
Siap kena pakai RELA untuk kawal lalu lintas...
Pehhh....


Kita orang sefamily plan tak maw beli apa2...
Tapi...
Sembang jer lah...
Abis langsir di belinya...
Lansirnya ada RM25.00 n RM15.00...
Usha2 kat Pakson...
RM59.00...
Ahakz....ahakz...
Kira ok lah kan...kan...
Cadar kita orang beli jugak...
Sangat2 murah oooo....




10 comments:

rinduan citarasa said...

hhahhahah.nak gelak boleh! punyalah ala2 tamo beli. sekali amikkk ko

:: Mrs.Eady :: said...

ala rugi tak pegi beli!

suri solehah said...

bestnya leh dapat harga berbaloi2 gitu

diana said...

dah masuk tempat gitu tak de nya istilah 'tak mau beli' hehe

Syazana Zainn said...

kalau dah pi tempat gitu at least satu barang mesti beli ok. haha

giler murah cadar dgn langsir!!

Papa Mifz said...

amboi borong sakan nampaknya...patutlah lamo menyepi...hehe

Dinas Aldi said...

Mencik la, jauh benor..

JunAina said...

Next sale jangan lupa buat sebaran umum lagi eh?

Papa Mifz said...

bro jemput joint contest den...:)

http://www.papamifz.com/2013/07/contest-review-blog-papamifz-com.html

Muhammad Syahmi said...

Tak sempat nak pergi...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin