Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, July 11, 2013

Kenduri Lah Kita...


Sehari sebelum pose...
Kilang den dah bersiap pasang khemah bagai...
Untuk jamuan berbuka pose pada jumaat ni...
Iaitu esuk...

Selain itu...
Ada pemberian saguhati kepada surau2 dimana pekerja kilang ni tinggal...
Kalau duduk kat Cheras...
Maka surau kat Cheras akan di panggil diberi saguhati berupakan wang tunai...

Selain itu lagik...
Ia tempat meraikan jemaah2 umrah yang akan berlepas pada Rabu depan ( 17hb )...
Kesemua jemaah ditaja oleh syarikat...
Dan diberi wang saku 500 Riyal sorang....
Makan kat sana semua di tanggung beres...

Harap den di permudahkan utk meraikan majlis ni...
Mesti best...
Ahakz...

10 comments:

rinduan citarasa said...

moga dirahmati bos kilang tempat jebat cari rezeki..
murah rezeki kalian.. syukur

jebat.. salam Ramadhan, harap tak terlewat sis bagi ucapan ya, eh!! mcm kat radio dan tb pulak. bahahhahah

apa2pun kosong2 ya dik

suri solehah said...

wah..baiknya owner kilang tu,,tak pernah jumpakan..akak dulu penah juga kerja kt sg wey..tapi tak de lagi yg adakan sambutan posa n siap raikan org pegi umrah lagi..seronokkan gitu..rezeki kitapun kita rasa berkat kerja ngan kampeni gitu

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah...

JunAina said...

Alhamdulillah...rezeki...

Wahhh...bertuahnya syarikat taja pergi umrah.

mama maman aka yana said...

selamat berposa yer.. seronok staf diraikan sempena puasa dan naik umrah.. untung sungguh insan2 yg kerja ngan kampeni tuh...

Amanda Suria said...

Alhamdulillah. ..menyumbang ke arah kebajikan mmg di tuntut..x byk company buat mcm ni kan?

MystoryPic said...

Wahhh....... baiknya tauke besar kilang tu... banyak kebajikan untuk staff... selamat berpuasa

Amin A. R said...

bos contoh ni.... siap bagi subsidi pekerja pergi umrah lagi.... :)

Dinas Aldi said...

Weh, bestlah kilang hang tu, Jebat. Alhamdulillah dapat keja di tempat yg sangat prihatin.

Muhammad Syahmi said...

Beruntung pekerja yang dapat majikan macam nih...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin