Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, August 20, 2013

Penderma Darah Diperlukan...


Status dari rakan blogger Kak Liza...
Memohon penderma2 darah dari jenis AB+...
Untuk seorang hamba Allah yang akan menjalani pintasan jantung Khamis ni...

Kepada yang berhasrat menderma...
Sila lah contact number...

 Untuk maklumat lanjut boleh hubungi staf SDMC (Sime Darby Medical Centre) Ara Damansara di :-

03-78399380.

Terima kasih...


8 comments:

JunAina said...

Semoga akan dpt pendermanya insyaallah. Saya darah jenis'O' memang tak dapat nak menolong.

Muhammad Syahmi said...

Sejak dari sekolah lagi saya teringin nak menderma darah, cuma saya tak melepasi syarat untuk menderma...

Ramai yang tak tahu kelebihan menderma darah ni... Kerajaan dah bagi macam2 utk sapa2 yang menderma darah...

Amin A. R said...

darah saya jenis B....huhuhu
semoga ada yg membantu :)

diana said...

saya jenis A+..semoga bertemu penderma yang sesuai..

Syazana Zainn said...

aku A+

huhu

p/s: dah lama tak singgah blog kau huhu. SELAMAT HARI RAYA JEBAT :D

Dinas Aldi said...

Darah akak jenis A. Dulu memang biasa menderma darah tapi sekarang dah tak boleh lagi dah atas sebab kesihatan. Cuma dapat tolong doakan saja dari jauh, semoga sudah pun dapat jenis darah yg diperlukan tu.

Dr. Lister L.A. said...

tahniah my pren..jauh tu

www.peniagainternet.weebly.com

Liza @ Adzriel AB said...

TQ zizan atas usaha ni. pembedahan ditangguh sebab tak cukup penderma. darah AB+ memang unik.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin