Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, February 17, 2010

Saya Sebijik Puding Triffle...

Nama saya Puding Triffle. Saya dilahirkan disebuah dapur oleh tangan seorang jantan yang bernama jebateja.

Saya adalah gabungan agar2, buah peach, puding, swiss roll dan rich coklat...saya rasa badan saya berat dan sarat...

Tuan saya mengerat badan saya sesuka hati dia...sakitnya bukan kepalang...kalau lah saya plak yang boleh makan dia...

Sempat plak tuan saya membawa sebahagian badan saya untuk anak buahnya...ngeri betul saya melihat aksi2 anak buahnya...siap main suap2...wekkkkk....

Ada yang makan sebelum sempat duduk...sedap sangat kot dia meratah tubuh saya itu...tanpa belas dan simpati...

Akhirnya...ini sahaja badan saya yang tinggal....tak saya tahu...bagaimana nasib badan saya yg tinggal sket ini....hanya waktu menentukannya....

5 comments:

annie said...

eeeiiii.....siap bersuap-suap lak, getik acik lah...

asilahmuhajer said...

bagusnye lelaki pandai masak2 ni. tapi part yang suap-menyuap tu rasa kelakar la.

bila nak bagi resepi ni? tak sabar nak cuba ni.

jeBateja said...

Kak Anie : Biasa lah kak anie...aksi2 terlampau...hik..hik

Cikgu Asilah : kalau resepi puding triffle dah ada dalam blog wife di http://gulahangus.blogspot.com or di utube, taip je jebateja diruang search. okayz....

am said...

macam mano den bleh x raso ni...ko bwk maso den xdo yo! chettttt

miss nina said...

salam ziarah, sedapnya puding ni. bolehlah saya ambil resepinya? bagusnya suami-isteri suka masak2

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin