Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, September 27, 2011

Puding Emas...

Hai korang...
Korang ada EMAS...?
Simpan lah emas banyak2 ye...
Baru2 ni emas naik begitu tinggi sekali...
Best betul kalau ada banyak emas...
Jual pas tu leh beli PC baru ke...
Ahakz...
Apa pun sila abaikan kelembutan kulit jebat tu...
Tenguk jer dah taw lembut kan...kan...ahakz....

Sekarang ni still bz dengan tempahan2 puding...
Puding yang jebat tak jual pun ada orang suruh buat dan jual kat depa...
Contoh kat atas ni...
Memang jebat pernah buat...
tapi bukan nak jual...
Saja2 makan...
Tapi dah customer nak...
Jebat buat gak...
So yang kat atas tu utk trial sahaja...
Yang utk jual dah hantar ke customer...
Puding Laici Nenas...



Dan yang biasa orang beli...
Puding Trifle...
Puding Kacang Merah...

Caramel Gula Hangus Jagung...
Ada customer mmg antu caramel...
Sekali order 4pcs...

Puding Mable ni biasa lah...

Puding jagung & Mable...
Puding2 yang biasa buat...
Apa lagik puding yang jual erk...?
Jebat ingat nak jadi pakar puding laaa...
Boleh ke...?
Mana boleh erk...
Belaja pun tidak...
Kat Kilang dok buat barangan berasaskan besi...
Kat rumah dok main tepung bagai...
Ishhh...
Terkehel plak otak den ni...
Ahakz...

** PC tak ok lagik...DOKTOR bercuti sakit....Sakit MATA....ahakz.

5 comments:

chiLleD...!! said...

ok pe jd pkar puding..tu mksudnya jebat serba boleh..takdanyer nak terkehel otak jebat tu sebb otak xde sendi..hehe

Aku Ibu Muda said...

jebat...minggu ni emas mengalami penurunan harga...masa yg terbaik nk rembat utk pelaburan....hehe

chemil ila said...

ingatkan ade puding baru...puding emas. (dalam puding ade emas) hehe. baru ingat nak g tempah. tapi mesti mahal...hehe

NzA said...

minta gelang emas n puding tu skali...

アヌム ちゃん said...

nyummy...nmpk sedapp tuuuu..gelang tu plg sedap sekali.ahakss

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin