Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, November 12, 2013

Nasi Lemak Online


Sabtu lepas try beli nasi lemak online...
Pemiliknya duduk taman sebelah den jer...
Nasi lemak dengan telur mata...
RM2.50...


Walaupun mahal sket...
Tapi kalau tolak dengan kos minyak keta bagai...
Den raso puas hati lah beli tunggu kat rumah laei...
Alhamdulillah...
Nasi lemak nya pun sodap...
Semua rasa...
Sambal pun best...


Ini iklan nya...
Pasti kan ku order lagik...

17 comments:

Amanda Suria said...

Macam best je..siap daun pisang sekali ke?

JunAina said...

Memecah tradisi!

:: Mrs.Eady :: said...

huh..menarik ni!takyah susah nak runner pegi beli..

cheqna said...

wah..bagusla buat online...tapi pas ni kena GST tak ni???hihihi
cheqna pun baru pas bekpes ngan nasi lemak =)

jeBateja said...

Amanda...yup...dgn daun pisang sekali....wangi....

jeBateja said...

JUN - ha ah...lom nampak org buat lagik kat tempat den ni....

jeBateja said...

MRS. EDY - apa lagik...buat le kat kawasan hang.....ahakz

jeBateja said...

CHEQNA - tahun 2015 kena aaa GST tu....ahakz..

Dinas Aldi said...

Kat tempat akak ni ada satu gerai kat market masih juai nasik lemak + teloq rebuih sebijik dengan harga sebungkuih RM1. Tapi takdak la delivery, kena pi beli sendiri la, hehe. Kat sana okla harga camtu, siap deliver lagi :)

diana said...

gini pun boleh ye..wah..hebat orang la ni..

jeBateja said...

Kak Dinas....Iyer lah kak. Kira murah lah tu. Tunggu kat rumah jerk. Tapi kalau rm1...lagi murah..

jeBateja said...

Otak org bisnes....kena kreatif....

Daddy Ziyyad said...

RM2.50 tu termasuk kos hantar la ya bro? Ok la tu kan...kita nak keluar..duit minyak lagi...masa lagi...ni area2 Bkt Mahkota kan?

jeBateja said...

Yes bos...siap hantau. area bukit mahkota n bdr seri putra....

Cinta Misteri said...

duohenggetsotongah....okay lah tue kalau kena dgn sedapnya.

kat tmpt kojer CiM pown dah ada byk delivery, makcik kat rumah pown wat delivery tau, order sblm kol 9, makanan sampi kol ~12.

Muhammad Syahmi said...

Belum dapat merasai lagi nasi lemak tu walaupun tiap2 minggu baca iklannya... hehehe...

Eh, keputusan PSRA keluar hari ni...

misz sheyla said...

first time dgr nasik lemak online ni

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin