Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, July 22, 2014

Ada Sape Berani....


Bulan2 pose ni...
Kot2 tak de koje...
Kalau ada sape-sape berani....
Meh le...
Lawan dengan den...
Ahakz....
Den tak de le terer sangat....
Tapi setakat nak kalahkan u all...
Bila-bila masa jerk...

Dengan sombongnya erk...
Pada hal skill budak2 dulu jerk...
Ahakz.....

9 comments:

Muhammad Syahmi said...

Hahaha saya pun dah lama tak main.

Time sekolah rendah dulu ada gak main, tapi selalu kalah. Huhuhu...

nur anis said...

nostalgia sangatttt..

JunAina said...

Jom2 kita sambut cabaran. Tunggu kat simpang!

Amin A. R said...

dolu2 main ni, sampai luka2 jari.. haha.... skill dah hilang skrg kalau nak main balik..

Hazmin Hamudin said...

Mainan legend ni. Hehe. Kalau kat sekolah tak main memang tak sah.

NzA said...

itulah permainan masa kecik2 dulu...nostalgia..
Selamat hari raya Jebat.

CintaZulaikha said...

ni dah masuk tahap terlajak boring nih kan...hehhe

asilahmuhajer said...

nak carik tutup botol tu pun bukan senang sekarang...

Amanina Mads said...

haha.. xpandai la nk lawan

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin