Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, December 1, 2009

Lama Sudah...







Lama tak POST apa2 kat sini...sibuk memBISNES kan diri dan semasa RAYA HAJI lepas, WIFE mintak TOLONG jadi budak penghantar KEK...ahakz...bukan FREE ooo...WIFE upah dengan DUIT MINYAK keta...ahakz...SELAMAT BAGET MINYAK keta....

Selain EBAY...yang terbaru BISNES pakaian macam di atas...SAPE maw...pm je kat YM = jebateja...RM55 termasuk POS LAJU...itu kalau perlu POS lah...kalau dekat2 den hantau je lah. Saiz M, L dan XL.

Pasal EBAY..senang2 nanti DEN citer...MASYUK gak tu....ahakz...

2 comments:

annie said...

Haiii....lumayan lah dinda ku sorang ni,mcm2 bisnes dibuek eh, tunggu gak ghayo tu ari ado tak singgah rmh bwak puding triffle, hmmmm tak do pun.

jeBateja said...

Bisnes kecik2 je KAK...ahakz...baru nak belaja2...saya ni mana ada bakat berniaga....ni baru nak cuba try test...ahakz...pasal puding tu...nanti2 lah kita citer n sembang....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin