Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, December 6, 2009

Sport Day...

Hari ni aku keja...tapi sebab ada sport day kat Lembaga lebuhraya Malaysia...so jenguk ke sana sat...pegi dengan Line leader Production dengan MATLAMAT utama untuk mendapatkan CENDERAMATA untuk budak yang bekerja di KILANG...AL MALANG nyer...cenderamata sudah abis...hanya BAGET 100 orang yang PERTAMA sahaja...adehhhhhh

Masa datang, game bola tampar sedang berlangsung....SMC menang katanyer...iyer kot...aku tak taw..just tanya orang je...ahakz

AJK yang bekerja keras...ke hulu ke hilir...si RUSLI yang tak kering PELUH nyer....

Pasukan BOLA smc yang bersiap sedia nak berlawan...BOLASEPAK...

Acara memanaskan kaki dan tangan....tapi MALANG nyer KALAH dengan SBT...3 - 0 ( sampai 3 - 0 je aku tenguk...kot2 tambah lagik...tak taw le aku...aku dah balik ke kilang....)

Ini le CENDERAMATA nyer...sepatutnyer dah ABIS...tapi SI RUSLI bagi kat aku yang dia punyer...BAIK nyer RUSLI.....ahakz....TQ RUSLI....

4 comments:

mAr@ZiEy said...

Best ke..aku tak pg pun..hehe..malas lak nak pg..walaupun nama aku dalam senarai pemain bola jaring..tp apekan daya..kemalasan menguasai diriku ini..haha

rusli_zairin said...

mar..malas tak dapat la hadiah.. hadiah ko naib juara badminton pun ada kat aku.. hehe..aku pun malas nak bg.. so.. aku nya la tu ekk..

annie said...

betambah kocik lah hang Lie oiii...sibuk bobona sampai blog pun dah lamo tak berupdate, klu org gomen bilo sibuk2 cmtu tak lamo lai dapek lah anugerah monogak/melintang...apo pun BRAVO lah...

Gjan, 4hb ari tu akak lalu lagi kek rmh awak, akak pg KL lagi....ntah mano satu rmh eh tak tau lah, main lalu yo....

jeBateja said...

MAR : Waaa ko ni...lagi maw kahwin...lagik ko MALAs yea...ko jgn jadi BINI orang bermalas malasan.....nanti ABANG larik....wakakakakakakaka

RUSLI : Ko bagi kat aku je hadiah tu....dia bakal dapat banyak hadiah nanti....uhukz

KAK ANIE : Si RUSLI ni kak...orang PONTING syarikat...tak do dio...tak hidup tempat kojo den tu hah....

$hb???...apsal lalu je...apsal tak singgah...apsal tak call...apsal tak jenguk..apsal..apsal..apsal....????

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin