Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, March 20, 2012

Di Antara 2 Nurul Nadhirah...

Kat atas ni namanya Nurul Nadhirah Binti Azizan...
Umur 5 tahun...
Semasa entry ini dipaparkan...
Sedang terbongkang tidur...

Yang ini pulak Nurul Nadhirah Binti Abdullah...
Umur 5 tahun...
Semasa entry ini dipaparkan...
Dia sudah tiada lagik...

Selama ini kes budak hilang/dibunuh/didera tidak lah terasa sedih mana...
Tapi kes Nurul Nadhirah yang sama nama dengan anak Jebat...
Ada sedikit lain dalam hati Jebat...
Selepas tahu ia meninggal dengan keadaan yang meyayat hati...
Lagik lah pula...
Kenapa lah dia di perlaku macam tu erk...
Kesian nya lah...

Buat Mohamad Ariff Azizan dan Nurul Nadhirah Azizan...
Ayah sayang kamu...

8 comments:

kakcik said...

Hari ini ada lagi berita anak dilarikan. Sedih.

Liza @ Adzriel AB said...

nama bapak je lain. umur pun sama. comelnya.. itulah kak liza pun risau & kena sentiasa pantau jika anak keluar. tak pernah lagi biarkan depa ke kedai sorang2.

gadisBunga said...

sedih. kita sebenarnya dalam situasi yg mana semua orang kena take part, dan bukannya salah menyalahkan lagi.

CintaZulaikha said...

tu la psl, takot nk bg anak kuar umah sorg2..nih budak 15 tahun yg kena culik tu pon tak tau apa punca...hummm..dunia2

zati embong said...

bukan dunia yg kejam,tp penduduk kat dunia ni yg makin kejam.

Mysara Ab Rahman said...

mcm2 kes yg merisaukan skrg ni..
pas tu pmbunuh plak kejam2

Aqilah Kamarudin said...

ehh, sama la muka dua dua nadhirah tu.

khairunnisa ♥ said...

seram bila dengar kes culik~
culik sana~ culik sini~
haish.. jangan la culik lagi~

jaga anak hang baik baik :)
hope diorang membesar dengan baik..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin