Kawan - Kawan jeBateja

Monday, March 26, 2012

Jajan Free...

Ada sorang anak buah den jadi penjual kereta part time.
Banyak gak komisen dia dapat...
hari tu dia dapat jual sebijik Vios...
Apa lagik...
Komisen tinggi....
Pas tu dia belanja bebudak ni makan jajan....
Pehhhh...
Jenuh nak ngabis kan...

14 comments:

Ainie Maydie said...

wow banyak nye jajan...huhu

Liza Abu Bakar said...

kak liza pun jual kereta.. ada yg nak beli? nanti boleh belanja nasi arab.. tak caya tanya anizan, zairee & yus.

CintaZulaikha said...

banyaknyaaaaaaa..nak sket..hehhe

schaze zainn said...

aku nak gak =..=

bile ko nak banje aku ni?haha

Dinas Aldi said...

Mak aih jajan! Jenoh makan tu ha. Pos ke sini sikit, hehe

NzA said...

kalau tabur kt sekolah confirm habis nie....

alien said...

meriah jajan dia wooo

Teenager Housemaid said...

amboi..
jebat nak satu jajan tu..:DD

wahida said...

jenuh nak perabis, meh pas kat aku...

Muhammad Syahmi said...

mintak sikit...

Amirah Adnan said...

haha..mcm kat tadikaaa ;p

siti murni said...

banyak nya jajan..bak sini sikit..tak baik makan tak share dengan orang..hehe

Zaza Fakharuldin said...

jimat2.

khairunnisa ♥ said...

@_@ banyaknya.. nak mamee maonster tuh :)

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin