Kawan - Kawan jeBateja

Monday, August 27, 2012

Bakal Jadi Kenangan...


Guna kamera Samsung mode Panorama
Belakang rumah
Lama sungguh tak update BLOG...
Al maklum...
Wife bisnes kek...
So menolong dia jer lah...
Ahakz...

Gambar2 dalam BLOG ni...
Bukan rumah mak ayah den...
Tetapi rumah Arwah Nenek dan arwah datuk...
Rumah ni Felda Hutan Percha, Alor Gajah, Melaka...



Myvi den dan rumah

Den pernah tinggal di rumah ni...
Bertahun2 lama nya...
Semasa ayah bertugas di Sarawak...


Rumah ni sudah tiada berpenghuni...
Akan di roboh kan...
Untuk buat rumah baru...
Totaly lain...


Rayau2 belakang rumah...
Nampak plak botol ni...\
Taw tak botol apa ni...?
Meyesal tak ambil botol ni...
Lawa giler n susah nak dapat dah...
Uhukz...

11 comments:

kakcik said...

Botol dapur minyak tanah kan?

Sayangnya rumah tu. Nampak masih cantik dan kukuh.

alien said...

apesal xrenovate je.. lawa rumah tu

:: Mrs.Eady :: said...

kenangan indah :(

Muhammad Syahmi said...

Sayanglah kalau rumah tu diruntuhkan...

CintaZulaikha said...

cantek agi umah, awat nak roboh plak...huhu

maya amir said...

jebat..slmt hari raya..den mintak maaf kot ade terkasar bahasa selama ni (eh den dah wish ke lom before ni eh? heheh).. hutan percha ni saya penah gi umah kawan.. die pun kat hutan perha jugak..

khairunnisa ♥ said...

Selamat hari raya Jebat =) kenapa nak roboh.masih elok lagi kn? Sygnya..

Dinas Aldi said...

Nak ripit apa yg kwn2 cakap kat atas, cun lagi rumah tu, nampak kukuh, napa nak roboh? Atau mungkin nampak ja ok tapi dah rosak eh? Atau nak buat lagi besar eh? Atau..okeh tak tau dah nak cakap apa lagi.

Murni Alfathunnisa said...

untung la haih ada lagi rumah kampung..ndak2 kat kawasan felda ni..memang chek suka sangat la. pasaipa nak buat rumah lain..? ce citer..ce citer...

NzA said...

semuanya akan tinggal sejarah.....huk.huk.huk...

Citarasa Rinduan said...

serius kak nangis... sedihnya kn roboh

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin