Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, August 1, 2012

Apa Benda Ni...?


Taw ke apa benda ni...?
Pernah tenguk...?
Orang keja kilang jer taw kot...




Ini ialah Ear plugs...
Jenis pakai buang...
So kat kilang den ni bising...
Al maklum...
Kilang buat part AUTOMOTIF...
So pelawat2 or Customer yang melawat ke kilang...
Yang perlu masuk ke kawasan production...
Perlu pakai alat ni...
Alat ni pakai buang...
Tak de sape yang sudi memakainya kembali...
Untuk pekerja...
Kita orang guna yang tahan lasak sket...
Ahakz...

11 comments:

alien said...

ear plug pekerja yg kale oren2 tu kan
haha

kakcik said...

Takke beso lubang telinga jadinya? ;-)

en_me said...

pakai buang macam lampin jer kanns.. ahakks

Muhammad Syahmi said...

kalau pakai tak buang-buang boleh tak...? hehehe

akuzle ayu said...

Ear plug mmg brg industri yg glamerz. Mcm lilin plaks..

maya amir said...

baru nak teka tu ear plug..den tahu tau..hahaha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru nak teka coklat haha

CintaZulaikha said...

letak kat telinga ker??? nampak cam besor semacam jek

jeBateja said...

ALIEN - anda betuiiiiiiiiiii

KAKCIK - iyer nya SPAN semate2

EN ME - yup....tak de sape sudi pakai lagik....ahakz

Ustaz - boleh...tapi sendirik simpan...ahakz

AYU - hah...hah....rasanya mmg glamer...salah kalau tak pakai oooo

MAYA - alaaa...ko buat le tak taw td...

BABY - alamak...jauh sgt simpang nya...

ZULHAIKA - setakat ni mmg letak kat telinga....nak letak kat hidung buleh gak....tapi tak semenggah laaa

~♥ iella ♥~ said...

tau..tau..dlu ada gk pengalaman keja kilang

jeBateja said...

IELLA - aikkk...dulu keja kilang erk...erk....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin