Kawan - Kawan jeBateja

Friday, August 3, 2012

Dua Jam Setengah...


Dua jam setengah...
Masa yang jebat ambil untuk 5 pcs puding diatas...
Puding tempahan customer...
1pcs Puding Rich Coklat...
1pcs Puding Jagung...
1pcs Puding Laici Nenas...
2pcs Puding Cendol Gula Melaka...
Letih jugak lah...
Tapi Masyukkkkk...
Sebabkan puding ni jugak...
Jebat kehilangan idea untuk post sumtin di Blog...
Kecuali perihal Puding ni...
Ahakz...

16 comments:

NzA said...

bak sini 1 bekas...

alien said...

ni layan masa sejuk2 sedap woh

wahida said...

puding laici nenas buat aku tergugat je tau...adoi la...

Munnafendy said...

waaahhhh...bpe rm sebekas???

Dinas Aldi said...

Kalau dekat, nak gak akak orderrr. Apa susah, tulis pasal ni kat blog pun dah ok maa. Kan.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Wow pandai.. ila pun tak pandai...

Murni Alfathunnisa said...

entry pudding ni pun idea dah tu jebat...dah jadi 1 entry kan.
haih..jebat..jebat..bila la dapat rasa pudding hang ni...

jeBateja said...

CIKGU NZA - hah...hah...buleh2...sila lah ambil seberkas.....

jeBateja said...

ALIEN - mmg pun...kalau panas....tak terima tekak...

jeBateja said...

WAHIDA - ahakz....den tak gemar plak..taw buat jerk

jeBateja said...

MUNNA - dalam RM20 ke RM25....ahakz

jeBateja said...

KAK DINAS - ahakz....kita plak order jeruk campoq....ahakz

jeBateja said...

ILA - jgn meremdah diri laaaa

jeBateja said...

MURNI - hang jauh erk...erk....so kita tunggu hang dekat sket....

akuzle ayu said...

Aku pon tatau biler nk mengoder.. Padahal dh teringin

jeBateja said...

AYU - waka....waka...tak kisah berbiler....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin