Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, July 23, 2009

Pehhh...PEnat Siot....


10.30 malam tadi kojo ada tugas khas...diarah ke satu bengkel untuk confirm SEJENIS PART yang dirahsiakan namanyer. Selain itu aku diminta tolong untuk bawa POLYBOX...pehhh..macam lori plak rasanyer.


Samppai bengkel tu aku dapati part belum sedia untuk diinspection oleh aku so kita gi makan dulu. Nasi GORENG KAMPUNG n KOPI O AIS yang kos nyer ditanggung. Tak lah sedap mana pun...ahakz


Balik dari makan aku dapati masih tak ok lagik. Lastnyer sampai 3am aku tunggu. Pehhh..lama giler siot....aku sampai kilang balik dalam 5am....sampai kilang terus check dengan CMM...data nyer..tak berapa nak ok lah.


Bila aku nak balik...ada orang mintak tolong check satu part...aku layan je...orang mintak tolong ahakz. Pas tu ada plak seorang SUPER yang inggung call aku masa aku nak balik...dia benggang sebab tak beritahu dia pasal part yang aku check malam tadi...PULAK...yang dia tu ke hulu ke hilir depan aku...tak tanya aku apa2...pas tu salah kan aku tak bgtaw dia apa2 maklumat...benggong....mana lah aku tahu sape yang inchange..dah malam tadi pun aku pegi main redah je...apo lah punyer manusia...semua benda nak kena suap...ingat bagus sangat ke semua benda orang nak sediakan...kot aku ni keja tu je tak pe lah...ini macam2 hal aku nak buat....inggung sekali lagik...lastnyer...hampir 10.30am aku balik. pehhhhhh

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin