Kawan - Kawan jeBateja

Monday, November 5, 2012

Alahai...


Nak citer ni...
Last week keja pagi...
Ada keja2 khas...
Melibatkan seorang customer...
PIC nya budak kilang den jugak...
Den hanya orang suruhan jerk...
Sampai waktu lunch pun...
Den siapkan jugak...
Lastnya kelaparan...
PIC dengan Customer tu pi makan tak ajak den pun...
Oleh kerana kelaparan...
Den minum air oren free jer kat kantin...
Dah habis waktu rehat...
Sebab kantin dah tutup...
Kenyang air...

Akhirnya...
Petang tu PIC ajak gi makan kat PAPARICH...
Sebabkan den dah kenyang air oren...
Den order jer Air Soya Cincau dengan Aiskerim...
Ahakz...
Sodap gak...

18 comments:

gadisBunga™ said...

wewwww...sinful untuk aku!

Cik Siti Hajar said...

sedapnyeeeee!!!!


**lap air liur**

Syazana Zainn said...

ish kalau org dah nak belanje tu

kau pau la mcm2 lg :p

ni ais kacang je adeh

Syazana Zainn said...

eh silap aiskrim jek -,-'

:: Mrs.Eady :: said...

tap!tap!tap! *air liur menitik!!!!*

CintaZulaikha said...

nampak sedap giler eskrem tuh...nyum2

Daddy Ziyyad said...

banana split kah?

alien said...

peh, itu dia!
kasi la sini sikit

Wak Gelas™ said...
This comment has been removed by the author.
Wak Gelas™ said...

wak pon kecur air liuq tengok banana eskrem tuuu.. uuhhUu

mama maman aka yana said...

lama dah tak makan aiskrim.. tgk nih terus tergoda.. huhu

Chik Att said...

Telan air lliur ..glup gluppp

Dinas Aldi said...

Nak eskwemmm!

Jebat, PIC tu apa?

Cikgu Ma said...

sedap...

Murni Alfathunnisa said...

papparich kat sini ada sedikit isu....huhuhu...tidak berapa berani dah nak pi...

Nelly Strange said...

nakkk satuuuuuu !!
:D

ieda said...

sampai nyaaaaaaaa ati PIC tuu kannn

KIJAM !!

Hazmin said...

Menyelerakan betul tengok... tapi rugi la orang belanja dan kenyang pulakkan.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin