Kawan - Kawan jeBateja

Monday, June 11, 2012

Kena Siku...

 Myvi den yang comel...
Side mirror belah kiri patah...
Macam mana leh patah...?
Kena siku...
Sapenya siku...?
Wife den...
Ahakz....
Ini macam kalau den kena siku kat tulang rusuk....
Koma lah den...
Ahakz...

 Nak bawak kekedai sikit punya bercinta...
Nak biar tergantung takut wayarnya putus...
Lastnya...
Seperti dalam gambo le jawapnya...
 
 Sampai kedai...
Dah siap bukak...
Tunggu spare part plak...
Pehhh...

 Kalau tak pakai side mirror...
Hensem jugak erk...


Ini lah akhirnya...
Sebelah silver...
Sebelah Hitam...
Tapi kalau korang perasan...
Myvi putih yang Fasha Sanda bawak dalam Drama Bunga Bunga Syurga...
Pun macam keta jebat juga,,,
Sebelah putih,...
Sebelah Hitam...
Cuma dalam drama tu...
Yang hitam sebelah pemandu....
Ahakz....

10 comments:

gadisBunga said...

hahaha. dia bagi wordless warning tu. jaga jaga. :p

jeBateja said...

Suko lah hang......kaum sejenis....koma aku...tak update lagik blog ni taw....

bunga said...

hahahaha..meme la ko ni jebat..

Dinas Aldi said...

Tu diaaaa kena siku saja pun dah jadi camtu, dasat! Akak dulu pernah pakai Waja, handle pintu tercabut kena lutut. Lutut akak sendiri. Akak boleh geng dengan wife hang la Jebat.

CintaZulaikha said...

hahahhha, gila tajam siku wife jebat...

Muhammad Syahmi said...

bahaya penangan siku seorang isteri...

jaga sikunya, jangan sampai kena...

Mohd Jumat said...

Mmg kne tkr 1 set ke?

Mohd Jumat said...

Mmg kne tkr 1 set ke?

jeBateja said...

Mohd Jumat - kalau rajin carik...mmg ada jual tapak saja...dalam MUDAH ada....

Kifli Mally said...

berapa harga kena repair ek?

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin