Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, January 15, 2014

15. Tolong Den, Apa Dah Jadi Ni...


Pc den ni hah....
Tak leh nak masuk blog n facebook...
Pastu tetiba plak ada iklan mcm kat gambo tu...


Selalunya jadi macam ni lah...
Dah 2 3 hari mcm ni...
Poning....


Kadang2 jadi macam ni...
Try kat Mozilla...
Server down plak kata nya...


Bila nak jawap komen kawan2....
Kuar plak mcm ni...


Ini masa nak sign in blog...
Berjuta kali cuba...
Ini baru le dapat masuk...
Laju2 taip entry ni...
Takut jadi lagik...

Tolong den...
Apa nak buat,,,?

6 comments:

comoi laara said...

Cer terai bukak guna browser lain plak firefox ke mozilla ko dan yang lelainnyer... ni torai kat chrome jer ken..

jeBateja said...

kat mozila pun gagal....

Dinas Aldi said...

Alamak, tak reti akak kalau camtu jadiknya..

NzA said...

mayb blog kena serang virus kot...mana la tau malvare sdg membiak.......

NzA said...

mayb blog kena serang virus kot...mana la tau malvare sdg membiak.......

Muhammad Syahmi said...

Ni sama macam yang pernah jadi kat blog saya.

Tapi, time jadi tu dulu, saya masih boleh buka, orang lain je yang tak boleh buka.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin