Kawan - Kawan jeBateja

Friday, April 9, 2010

Indonesia...DAY 10


Hari ke 10...Selasa...meeting lagik...? Bukan..ini hanya perbincangan apa yg berlaku semalam dan akan dilakukan akan datang...


Meeting..? Tah le...ini hanya perjumpaan alu aluan di sebuah syarikat painting...bukan sebarangan painting taw...di di control kualiti dan bahan2 dalam paint...


Hah...sape maw beli...tak payah letak papan iklan pun tak pe...orang taw hang niaga apa...musti bekesan cara macam ni...kalau nak jual kereta...leh gantung kereta banyak2...


Salah satu jenis ANGKUT...murah dan cepat...keselamatan...tak terjamin selamatnya..sebab mereka memang laju...


Jem...ketika pulang dari kilang painting ke tempat aku kerja....pehhhh...


Dari kilang tempat aku kerja...ke Hotel...pehhh...jem lagik...argggggghhhhh

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin