Kawan - Kawan jeBateja

Friday, April 2, 2010

Indonesia...DAY 2


RM..?..Bukan Ringgit Malaysia tapi RUMAH MAKAN..pehhh..siap ada parking kereta di belakang kedai.


Baju merah itu tukang jaga parking. maklum sahaja kebanyakkan jalan sesak dengan ada golongan seperti mereka maka customer boleh masuk ke kedai makan dengan tenang. Bayarnnya...ikut seikhlasan hati anda...tak bayar pun tak apa...


Ketika singgah Rumah makan ini...Karyawan ( pekerja ) Pt Bakrie sedang mengadakan Majlis Makan2...yang di depan sekali tu..Pak Saiful Rohman...beliau yang membawa aku ke Rumah Makan ini...naik motor lagik...ahakz..


Air ni sedap...dipanggil air jeruk...dari perahan Limau Nipis kat Pak Rohman..sedap bangat..


Yang ini lagik sedap...Sate ayam ( yang aku order ), nasi, air dan sup ayam...2 set 90,000 rupiah. Sedap ooooooo.............

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin