Kawan - Kawan jeBateja

Friday, October 12, 2012

Taiwan - Day 5


Orang kat Taiwan ni suka pakai skuter lah...
Manjang nampak skuter jerk...


Macam2 fesyen nampak...
Macam2 model...
Kena bukak satu kedai kat sini satu gamaknya...
Ahakz...


Malam tadi makan seperti hari pertama sampai...
Sebab nak meraikan Bos yang baru sampai dari Malaysia...
Bos ni yang akan SIGN sama ada Machine yg kita orang beli ok or tidak di bawa ke Malaysia...
Kita orang plak hanya sediakan data...
Sediakan bukti machine ni ok or tidak...
Jadi Bos akan refer kepada report kita orang...
Penting jugak kita orang...
AHakz...Ahakz...

8 comments:

luqman zakaria said...

wah..g taiwan..bestnye...tapi semuanye nek skuter..huuh

alien said...

skuter drg ada radio x?
cam skuter kat tmepat kita satu masa dulu

CintaZulaikha said...

yang penting makan besar tuh...gambo teruja tgk daging..hehhe

chiLleD...!! said...

mksdnya jebat BIGBOSS lah...

Murni Alfathunnisa said...

memang penting! sebab bos nak buat decision pun kena refer report ekau....:D

makan apa tu jebat..? macam stew je...

she ma sakura said...

skuter nampak mudah kot bagi taiwan , tak macam malaysia ...

Dinas Aldi said...

Wah, orang penting hang naa, Jebat. Makan apa bumbun dalam periuk tu eh?

jeBateja said...

LUQMAN - best2 gak...den poei utk kojo....ahakz....skuter murah...rm1800....


ALIEN - ngak ada bu.....ngak pernah dgr....ahakz


ZULHAIKA - hari2 makan besau....hari2 duit kopak besau2....ahakz


CHILLED - aiyaaa...mana ada BIGBOSS maaaa....just a BIG BIG BIG BOSSS maaaa....ahakz


MURNI - hik...hik...mmg pun...penting gak den ni hah....entah lah makan apa...den belasah jerk....ahakz


SAKURA - Murah kot bg depa....ahakz


KAK DINAS - mano ado penting kak...biaso2 jo....apo lah sangat den ni hah.....makan daging kambing kak....tapi ngak taw apa nama nya....makan taw laaa......ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin