Kawan - Kawan jeBateja

Monday, December 24, 2012

Berderet...


Budak kilang den kayo2...
Bila pulang keja...
Berderet2 keto kuar kilang...
Letih lah pak guard nak check setiap bonet...

Itu lum penyelarasan gaji minima lagik tu...
Tahun dopan...
Berderet2 kuar keto import...
Ahakz...

Den...
Still dengan Honda Wave nya...
Ahakz

11 comments:

Dinas Aldi said...

Janji boleh pi keja, dapat rezeki yg halal sara anak bini & jimat belanja, Honda Wave & MyVi pun happening gitu :)

Syazana Zainn said...

haha. aku masih setia dgn viva :)
dah nak 2 tahun rupanya kami bersama wiwiwiwi

:D

izfanora said...

untung ada kete.. dr yg jalan kaki..

Hazmin said...

Honda wave buat pergi kerja je tu. yang park dekat rumah belum tau lagi. Silap2 kereta Eropah.

Muhammad Syahmi said...

Bila da penyelarasan gaji minima nanti, dah tak pakai kereta lagi, pakai lori pulak. lagi besar. ^_^

luqman zakaria said...

aku xde keta...lg sodih...T__T

MystoryPic said...

Saya kalau boleh pakai drebar pengangkutan awam lagi suka... boleh rileks... takyah pikir nak isi minyak nak redah jemm... tapi apa kan daya

Daddy Ziyyad said...

amboi...terus pakai kereta impot..:)

mama maman aka yana said...

dasyat ye.. alhamdulillah.. syukur ngan nikmatnya.. :)

Fyqa said...

fuyyoo kesian pakguard. huuu

nur anis said...

saya still dengan saga lama..hehe...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin