Kawan - Kawan jeBateja

Monday, December 10, 2012

Cemburu Yang Baik...

Sebelum nak citer lebih lanjut...
Den nak bgtaw pasal post den semalam...
Den raso kebanyakkan yang komen salah faham...
Cat tu bukan nak cat body keto...
Tetapi beberapa part dekat keta...
Contohnya seperti gambar diatas...
Disc brake selalunya mmg kena cat di tengah2 tu...
Gambar diambil di SINI...


Tetiap bulan kilang den ada ceramah agama...
Poster ni den ambil kat kantin kilang...
Tetapi tumpukan kepada contengan tulisan tangan dibawah tu...


Den zoom sket...
Bebudak shift berlainan ni jeles...
Sebab shift dia tak de ceramah...
Depa keja malam masa tu...
Jeles amat tu...
Tetapi jeles yang baik kan...
Management kena adil gamaknya...
Ahakz...

25 comments:

alien said...

ler, ko kije sapura machining ke jebat.. patut r aku cam familiar je uniform yg ko upload haaa

Cikgu Ma said...

hihi..kes jeles la ni...

Dinas Aldi said...

Akak paham entri semalam tu! *angkat tangan tinggi*

Jeles yg sebegitu memang bagus. Kesian dia asyik tak bleh pi.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

terima kasih info ini akak.

CintaZulaikha said...

bagus btol r kilang tuh salu gak buat ceramah..bagos tau.

mama maman aka yana said...

yup.. cemburu utk kebaikan bagus la.. hehehe

gadisBunga™ said...

kalau cemburu yang macam tu, aku sokong!

ieda said...

hurmm baru tuu disc break .. maklumlah selama nie hubby yg cara hal2 keter ..

ahahah seronok dan untunglah org yg dpt pergi dan dgr ceramah nie
penyucian jiwa nie ;)

Daddy Ziyyad said...

Bagus tu...ini menunjukkan pekerja kat situ berkobar kobar semangat nak timba ilmu...hadiri majlis agama...

ps: org luar boleh join ka bro?

Muhammad Syahmi said...

atau budak shift A yang liat nak dengar kuliah agama yang conteng?

boleh jadi kot...

Syazana Zainn said...

selalu abah aku je cek-cek kete ni, aku just tau bawak jek.haha

jeBateja said...

ALIEN - ko taw or kenal ke tempat aku ni...alamak...habis lah aku....

jeBateja said...

CIKGU MA - jeles yg bagus cikgu...den galakkan sangat...ahakz

jeBateja said...

KAK DINAS - ahakz....ahakz....yg dpt peluang pi...tak plak pi...ahakz

jeBateja said...

POKOK MANGGIS - wehhh....bilo plak den ni akak....den ni pemuda yg MASKULIN...ahakz

jeBateja said...

CINTA ZULHAIKA - ahakz...itu kelebihan nya taw....kilang melayu islam kan...

jeBateja said...

MAMA - yup...den pun suka taw....ahakz

jeBateja said...

GB - ko kena sokong aku....ahakz...sebab aku akan sokong ko gak...ahakz

jeBateja said...

IEDA - skit2 kena taw maaa....nanti tak le kena tipu dek org...ahakz

jeBateja said...

DADDY - kat situ untung nya kilang den ni...

Org luar tak boleh bro....ahakz

jeBateja said...

USTAZ SYAMI - yg conteng tu ada beritahu den pasal dia tak puas hati...syif dia tak dpt dtg ceramah....

jeBateja said...

SYAZANA - wehhh...sket2 hal kena tahu taw...jgn tak taw langsung...bahya ooo...ahakz

Muhammad Syahmi said...

tapi kalau org dr shift lain datang time tu xpe kot... kalau rajin datang.

nak 1000 daya, xmau, 1 alasan pun cukup ^_^

jeBateja said...

Mmg..keja malam kalau maw hadir tarak kisah....tak pakai uniform keja pun tak pe...

alien said...

ala, nnti kalau aku nak turun ke bangi aku roger la ko.. kot2 dapat puding free ke best gak..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin