Kawan - Kawan jeBateja

Friday, May 24, 2013

Nasib Baik Sempat...


Semalam...
Di kala kawe dok usha post2 di FB...
Kawe ternampak status adik kawe yang tak ambil tempahan untuk FM dah...
Sebab nak gi Umrah...
Kawe taw dia nak gi Umrah...
Tapi kawe tak taw bila...
Bila kawe call...
Wife dia yg angkat...
Wife dia kata...
Kami dah OTW ke KLIA...
Hah....



Lepas Maghrib...
Kawe terus pecut ke KLIA...
Nasib baik rumah kawe ke KLIA 25minit jerk...
Masa sampai depa dah taklimat...
Kira sempat lah kan...
Adik kawe gi dengan Andalusia...



Dan terus terang...
Banyak2 tempat dalam dunia...
Pergi ke sini adalah yang paling best...
Serius...

10 comments:

Mysara Ab Rahman said...

teringin nk g sane..jebat dh penah g ek?

Dinas Aldi said...

Mesti hang selalu terkenang masa hang ke sana haritu, kan.

Amanina Mads said...

teringin dan itu satu tempat paling best

diana said...

teringin jugak..yang dah pernah pi pun rasa nak pi lagi,apalagi kami yang tak pernah pi..heheh

Muhammad Syahmi said...

mudah2an Allah memudahkan urusan kita ke sana... Amin.

NzA said...

semoga Allah permudahakn segala urusan.....

Zehan Ilyana said...

je... batttt...

lama tak jenguk si...ni...
hahaha.


tapi betul gambar last tu memang tempat yg paling best..
wuuu..nak pergi lagi.,

Amanda Suria said...

SA nak hantar maka abah SA ke sini..insyaallah andai diizinkn allah...

izfanora said...

semoga ada rezeki utk ke sana..

My Little Diary said...

wah jebat...aku pun nak ke sana jugak..in shaa allah...
:)

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin