Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, May 15, 2013

Tragis : Mati Terbakar...


Kawe suka main api...
Apa saja benda yg leh di bako...
Kawe bako kat dalam longkang depan rumah kawe yg bosa gedabak...
Namun...


Api terlampau marak...
Sudah buat pokok rambutan yg di semai hangus...
Mati terbakar dalam tragis...
Kesian tul...


Kawang2...
Kawe lah ni bz, setup new project dengan Perodua...
Nak memblog ni terbatas....
Nak BW  terbatas...
Nak update blog terbatas...
Nak membaca terbatas...
Nak tido....TANPA batasan....ahakz...
Letih...

( Gambar : masa meeting di R&D Perodua, di kilangnya, Rawang. )



16 comments:

JunAina said...

Bab lain terbatas bab tidur tanpa batasan lak ek?

Chik Att said...

hahahahha ... tidur memang tiada batasannya .... aku ngantuk ni

:: Mrs.Eady :: said...

tido itu adalah nikmat!hehehee...

Daddy Ziyyad said...

Sila elakkan pembakaran terbuka, karam Singh Walia marah nanti! bahaha

Ati Masrif said...

baca tajuk...hati jadi berdebor2 nak tgk gambor

sekali tu...alehhh... hihi

Murni Alfathunnisa said...

ooo..pandai hang..tang tidur tanpa batasan ek.

jap nak report jabatan alam sekitar....ada orang buat pembakaran terbuka ni..

CintaZulaikha said...

sian ke pokok, baru nak tumbuh segar..hehhe.

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Dinas Aldi said...

Kesian pokok rambutan tu, budak lagi dah mati dengan tragis. Ganas gak hang nih.

diana said...

tido itu penting,..kan??heheh

suri solehah said...

tgk kt bloglis,,ckp aduhai hari2 ade cerita kematian yg menakutkan..sekali aduyai....hehe

Hazmin said...

Wah.. Bz projek juta-juta tu

Wak Gelas™ said...

xper bro, blog bukanlah hakmilik kekalls.,,AahHKs

MystoryPic said...

Patut la dah lama tak buat puding

NzA said...

kita bako.....huhuhu...kesian anak pokok yg pndek umo tu....

Cinta Misteri said...

hahaha...kita bakowwww!

CiM slalu bw masa meeting, then senyum sndri2. sbb kdg tu dlm meeting, diorg borak ntah apa2 ntah. tkpe....minutes ada boleh baca, anythg update je kt agenda. hahaha....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin