Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, November 3, 2009

Asyik Tukar je...

Jumpa budak production ni waktu rehat...dia tensen sebab line dia ni asyik tukau model...URGENT kata nyer...line yang dia jaga...setiap part beratnyer lebih kurang 8 kilo..so kalau kerap tukau model...cepat letih. Aku nasihatkan dia ( aku pun bukan best pun....) masalah dia tu bagus sebab nampak sangat part dia tu LAKU...kalau part dia LAKU maknanyer...banyak le income syarikat...untung2..syarikat terbuka mata n hati...bagi imbuhan sewajarnyer. Lagik satu cuba le jadi PAKAR pada produk yg dia buat...sebab dengan kepakaran lah keja berat leh jadi ringan....diam je budak ni...setuju kot....

Apa line budak ni jaga....emmm...FLYWHEEL....jangan tanya part ni kat mana dlm kereta....search le sendirik dalam INTERNET....ahakz

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin