Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, November 1, 2009

Oven Free...

Si Rusli main boling...dapat plak cabutan bertuah....oven elektrik...ahakz. Oven tu berkapasiti 16 liter so tak sesuai plak nak buat kek gula hangus....paling minima utk bakar kek gula hangus perlukan 21 liter....nasib baik tak cukup spec...kalau tak...aku ayat Rusli surh jual....tapi ada budak mintak kat dia...mintak jual....aku cadangkan harga nyer...rm150.....ahakz

Umak aiiiii....EKSEN sungguh gaya si RUSLI ni....baru dapat cabutan bertuah....kot dapat tempat PERTAMA...mawnyer hidung nyer tinggi barang sejengkal...ahakz...

11 comments:

Sha said...

salam:)
bunyi mcm jeles aje....
lepas ni blh buat peraduan hidung sapa paling tinggi.

annie said...

Ckap tak ayat, tapi bunyi2 ayat tu mcm nak mengayat. Tak makan ayat kot si Lie tu. Lie,ehemmm...hensem gak awak yo...nasib baik dah kawin.kahkahkah.

jeBateja said...

Kak Sha : Apo plak jeles...dgn Rusli ni saya nak JELES...ahakz..dio yang selalu JELES dgn saya kak....ahakz

Kak Anie : Rusli memang HENSEM kak...kat kilang ramai dah yang cuba ngurat...tapi biasa lah...Orang yg teguh iman ...memang SETIA pada yang satu....err..AGAKNyer leeee

BuLaN iTu aKu said...

first nak cakap: kawan tu ensem la...
ada no fon...
second: bagi kat saya je la hadiah tu

jeBateja said...

Alamak BULAN....hang adalah orang kedua kata dia HENSEM...aiseh..kalau tuan punyer badan baca...pehhh...koyak spender dia...bangga...

ehko nak oven tu....den pegang kotak je dia dah melenting...kot ehko berani lah...usik plak janggut dia...ahakz

rusli_zairin said...

no komen.. nanti org rmh baca komen ni..

annie said...

akak org pertama kata dia hensem so potensi utk akak dapat oven tu tinggi..Lie kan..

jeBateja said...

Rusli : Takut org rumah yea.....ahakz


Kak Ani : Aikk kak...mcm potong Q je ni...ahakz....

annie said...

mana ada potong Q, M je..hehehe

jeBateja said...

OOO...M ye....tapi saya di A ni....M belakang lagik....

annie said...

akak ABC, Air Batu Campur..kahkahkah....gilo dah, macam budak2 Prasekolah lak.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin