Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, November 3, 2009

Bila Mana AKu Gagal...

Benci betul kalau GAGAL...kalau memang tak taw buat or baru nak belajar tak pe lah jugak...ini dah beberapa kali buat...GAGAL plak...al kisah PUDING TRIFFLE yang aku buat untuk kengkawan kat tempat kerja tak beku dan lembik semacam...heran tul...apa sebab plak ni...SMS customer di PUTRAJAYA yg order PUDING yang sama...tanya dia..PUDING dia ok tak...dia jawap ok...dah separuh pun habis...aik....apsal plak yg untuk aku ni...jadi mcm ni...sama je bahan nyer n sukatan...PENIN...PENIN...buat MARIAM MIS...nampak gaya...aku kena HOLD dulu penghantaran untuk ko....ko nak rasa KEK GULA HANGUS tak...???

6 comments:

BuLaN iTu aKu said...

nanpak sedap je..
tak gagal la..
tapi rasa tak tahu la

mAr@ZiEy said...

Waa...ni yg buat aku nak nangis ni..huhu..
Kalau ko bg free Gula Hangus + Trifle..wat aku makin sayang kat ko..hahaha.

Tp serius la beb..Trifle tu mmg aku nak sgt rase la..tp kalau ko bg Kek Gula Hangus sementara aku leh rse Trifle gerek gak..heheh

jeBateja said...

Bulan : Rasa nyer tak berubah...cuma lembik tu meyebabkan TERASA macam gagal...adehhh....sakit jiwa...

jeBateja said...

MARIAM : Ahakz...aku buat pun memang nak bagi kat ko...tengah INVESTIGATE...kenapa jadi macam tu...adakah sebab aku terlupa letak serbuk agar2 semasa buat rich coklat tu...eiii....ngak bisa tido aku dibuatnyer

Nanti wife aku buat kek gula hangus...aku send kat kilang yea...now aku kena tido dulu...kalau tak..maw nyer aku pengsan malam kang...

mAr@ZiEy said...

Orait!!!..Wife ko memang rock la..hehe..

Aku menanti kedatangan Kek Gula Hangus ko ngan Trifle..

jeBateja said...

Hah...ROCK...uikk...wife aku layan IRAMA MALAYSIA laaa....ko salah tu...betul kan balik....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin