Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, November 1, 2009

Kalau Dia Belanja..Saya...

Kalau dia belanja, saya makan je...ahakz...keropok lekor dan goreng pisang di belanja oleh seorang insan yang berhati mulia...errr...dan baik hati juga...

Hah ini lah tukang belanja...kita oRang panggil Sudin Lintah....apsal Lintah...sebab dia ni Tokeh Lintah...ada ladang lintah...tak lama lagik dia nak buka ladang LINTAH DARAT plak....ahakz..sory Din....

7 comments:

annie said...

Kali ni tokeh lintah belanjo kan, one day kalau ado rezeki awak lak belanja akak....kan. Akak belanja pun boleh, Insyaallah.

Jebateja :Thanks sbb sudi berkawan ngan akak, wlaupun belum kenal tapi rasa mcm dah kenal lama kan. Sorry klu gurau2 akak menyinggung hati Jebateja. Thanks for calling me...

jeBateja said...

Ha ah kak..ado rezeki leh lah akak belanja saya...ahakz

Alaa..kak..sayu plak statement...ahakz...sama lah kak..apo yg salah terlepas ckp...minta maap banyak2...err...saya ada call akak ke...ada ke...ha ah...ader...ahakz

annie said...

Ntah lah, salah org kot akak, Gjan yg call akak bukan Jebateje. Lain2 org tu kan..

jeBateja said...

Ahakz....macam lain...tapi macam sama...ahakz...hanya orang tertentu je panggil gjan ni....ahakz

annie said...

start from now akk panggil awak gjan lah yea sbb akk dah termasuk dlm org2 tertentu tu kan..boleh ke?

rusli_zairin said...

sayu lak dongar eh..

jeBateja said...

panggil lah kak....ahakz..gjan pun gjan leee....ahakz

apo yg ko sayukan tu Li...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin