Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, November 1, 2009

Promosi...

Bulan November ni...wife aku buat PROMOSI kat blog Kek Gula Hangus nyer...setiap pembelian kek gula hangus akan mendapat percuma PERENCAH RENDANG yang dibuat oleh secara home made oleh orang orang yang terdahulu. Tawaran dari 1hb Nov ~ 27hb Nov 2009 atau selagi stock masih ada. Turut di sertakan resepi asas membuat rendang versi orang PAHANG ( wife aku orang Pahang ke...?...oooo..iyer la...wife aku memang orang Pahang...ahakz..)

Ini yang wife buat...tak letak KERISIK seperti mana biasa...perencah ni juga boleh letak dalam SUP ( terutama sup ikan ). Maklumat lanjut...http://gulahangus.blogspot.com

3 comments:

annie said...

Assalamualaikum, Jebat, kalau tak salah akak, rsipi utk kek gula hangus ni Jebat tak de masukkan dlm youtube kan, kenapa ekk? Sbb kek ni utk bisness je ye? Ke akak terlepas pandang?

jeBateja said...

Waalaikumsalam kak....kek gula hangus nyer resepi memang tiada...sebab tu secret resepi....ahakz...

annie said...

ooooo......understood

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin