Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, November 7, 2009

Konvensyen...

Morning2 dah poei UKM...Hari ni Majikan aku buat Konvensyen ICC....pehhh...pergi awal dapat makan sarapan...tapi hampeh...Mee goreng bau kapur....hilang selera...

Dewan Anuwar Mahmud tempat kita orang buat Konvensyen....bosa gak dewan ni...tapi aircon tak rasa sejuk laaaa...Tandas..ok bersih...ahakz

Kain rentang konvensyen...leh nampak apa makna ICC....ahakz

bebudak ni...kalau tak dapat anugerah...rasanyer tak datang....ahakz....anugerah pekerja yang bekerja 5, 10, 15 dan 20 tahun.....ahakz

Punyer le semangat....duduk kat tangga pun jadi le....ahakz....

Ini hadiah untuk mereka yang kerja lebih 15 tahun.....ahakz....aku yg dah 16 tahun tak dapat...kena tunggu 17 tahun baru leh dapat....uik...jangan kilang bankrap sudah...melepas aku....
jam ni bernilai lebih rm1000...ader beran...???

Mereka yang berkhimat lama....ini tahap Otai ni.....eksen kan diri dengan jam...yang kanan Super Minang dan kiri...Super Zaki....jam Super Zaki bukan anugerah kilang taw...itu beli kat Petaling Street...ahakz

6 comments:

BuLaN iTu aKu said...

bila saya nak konvo ni
dah busan

HonEyBuNNy said...

konvo oh konvo...ila pown lmbt ag na konvo..huwawwa

jeBateja said...

BULAN : Sabar ya bu...masa nya akan tiba ya bu....uhukz

ILA : Fuyooo....hang pun sama...sabaq....nanti sampai lah masa nyer....

mAr@ZiEy said...

Cop..Konvokesyen dgn Konvensyen lain ke sme..konfius adik jap..hahaha

Maybe pening ngan slide yg berlambak2..nak tgk smpai mendongak..hahaha

jeBateja said...

Errr....den mana taw...den belaja sampai TADIKA je.....err...hang taw ke???

Liza @ Adzriel AB said...

he..he.. cam sama je brand tissot tu dgn yg kat rumah kak liza ni.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin