Kawan - Kawan jeBateja

Monday, November 21, 2011

737.804 View...

Video2 jebat di Youtube...
Sudah di view sebanyak 737804 org...
Pehhh...
Tak sabar nak tunggu SEJUTA...
Ahakz...

Resepi Puding Jagung masih di view tertinggi...
Lebih 109000...
Alhamdulillah...

14 comments:

♥ cik_farah ♥ said...

aceceh! untung la ade org view.. nie dpt duet x? kalau dpt meh share sikit.. hahah

NzA said...

wah...femes...femes..kalau selebriti....tumpang bangga...TAHNIAH!!!!

chiLleD...!! said...

tahniah geng..hehe

bak sini sikit puding jgung tu..hehe

alien said...

paweeee
paweeee

アヌムちゃん said...

wah ramai tu..tahniah..

Papa Mifz said...

wah hebat lu bro...byk yer org view...dasat...

Dinas Aldi said...

Fewit! Popular nih!

Tak pi tengok lagi, lepas ni nak pi tengok untuk menambahkan bilangan viewer, hehe

Miza Ramli said...

tahniah bijan

CintaZulaikha said...

halallalahah..fewittt, retis gitooo..abg fofuler...

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhhh...

untung jebat...heheh

ce buat sal tudung...ada org review tak..kekekke

Ainie Maydie said...

wow tahniah..lepas ni boleh la buka bisnes puding..!!nyummy

amna said...

wah, great!
x pernah view lg ni~

soned said...

salam bro, aku der tgk video youtube yg lagu Keinsafan-K'rabat tu.. best la plak. Kena dengan gambo dan lagu tuh. Sapa yng buat editing tu, bro ker? Kalau yer, leh x buatkan satu mcm tu tapi lagu lain la. Lagu Jeritan Sahabat - Isma Halil Hamzah. Dah siap kang upload la kat Youtube.. Tq.

anggun shoppe said...

amboi ! amboi ! amboi !, payah gak ni, nak takung ayaq liuq....awat lah mengancam sgt pos awak ni wahai dinda jebateja oiiii.....

by the way, ni 'adik' DYJATT ni (kak annie), jemput singgah 'rumah' ye..cuci mata. Klu sudi follow lah sekali...hem-hem...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin