Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, November 8, 2011

UFO Di Petronas...

Den suka betul tangki air macam ni...
Macam UFO...
Gambar ni diambil di Pusat Latihan Petronas...
Lawa kan tangki ni...
Kalau letak kat rumah sebijik best ni...
Ahakz...

10 comments:

kakcik said...

Nak letak dalam rumah? Tidur baring dalam air la jawabnya. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ada tangki air ni x payah pening2 nak byr bil ayaq kot ngeeee

Dinas Aldi said...

Hang ni lawak la heh. Cabut ja benda tu angkat bawak balik rumah :D

CintaZulaikha said...

sabar jer lahhh...wat pe nak tangki air besaq2 camtu, wat semak ats bumbung ja..

NzA said...

bagus gak tu kalau ada kt rumah...bila boring je lepak2 kt atas tu....

jeBateja said...

KAKCIK - lotak kek laman lah kakcik...leh mandi 2 3 jam....ahakz


LADY AYU - ishhh..kalau tadah air hujan je free kot...ahakz


DINAS - ishhh..kalau leh cabut...lama dah den cabutkan...ahakz...


ZULAIKHA - ishhh...ok wat...leh berenang ketika panas membahang...ahakz


NZA - ha...ha....sambil2 terjun tiruk..kan...kan...ahakz

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakakak....

cepat jebat bina UFO kat umah neh...leh letak tudung ats tu..ehheh

maya amir said...

letak kat umah, pastu bile org nak guna air jek, charge laa depa..hehehe

jeBateja said...

HONEY - ha...ha....maw sekontena tudung utk tutup UFO den tu....ahakz

jeBateja said...

MAYA - hang bijak....hang akan dpt 20 meter padu atas idea tu...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin