Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, November 16, 2011

Parking...

Kat kilang den kalau korang masuk...
Kena parking betul2...
Depan kereta or motorsikal HARUS keluar...
Ini cara orang JEPUN rasanya...
Sebab masa gi Jepun dulu pernah tgk depa parking memang ala2 macam ni...

Ada arahan bergambar lagik...
Follow jerk laaa...
Ahakz...

12 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

uols keja kilang jpn ekkkk
mmg gini selalu parking
kena masuk votot keta dulu ngeeeee

kakcik said...

Tersusuh dan mudah bagi semua. :)

CintaZulaikha said...

bagos giler...klu xpndai bca arahan bgambor, musti depa tuh buta seni...hahaha

cik fiza said...

sy tau.. ni 5S kn.. kami di opis tgh demam 5S huhuhuhu

alien said...

pergh
kene yg tengah rashing tu n tak bape power paking undur.. tensen jee

アヌムちゃん said...

senang nk kuar kalau parking cmnih kan.heee

Ati Masrif said...

orang jepun memang macam gitu

kita pun dah 2 kali pernah
kerja dgn company jepun :)

Dinas Aldi said...

Cek pun suka reverse parking gini. Nak keluaq senang :)

ILA HonEyBuNNy said...

wah....senang parking cm neh kan....

sempoiii la kilang jebat..ehhehe

jeBateja said...

LADY AYU - tapi ni kilang MELAYU...ahakz

KAKCIK - yup...elok ketika kecemasan

ZULAIKHA - omak aiii...buta seni erk...ahakz...adis...

CIK FIZA - yup...tapi kami mulakan dgn 2s dahulu

ALIEN - eh...eh...kita semua dah powerz...ahakz

PUAN JEPUN - ha ah....utk kemudahan mcm tu le...

ATI - masalahnya...kita ni kilang MELAYU...

DINAS - itu le tujuan nya.....ahakz

HONEY - biasa lah...kita kena berubah....ahakz

Iskandar Syahril Ibrahim Sukri said...

Mudah kalau ada kecemasan, tak perlu ada kecemasan tambahan untuk lari selamatkan diri...

Mas Michiko said...

Ini adalah cara parking ikut sistem 5S iaitu cara Jepun. Kerana 5S menerapkan ketepatan masa dan kita perlu sentiasa bersedia.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin