Kawan - Kawan jeBateja

Friday, April 20, 2012

Berdua Lebih Baik...

Kalau tenguk gambar ni...
Tak de apa2 nak citer pun...
Tapi......
                
Hubungan apa tah....
Buat report pun nak sama2...
Sorang ambil kanan...
Sorang ambil kiri...
Ahakz...
 

14 comments:

Chik Att said...

tunjuk ghajin pi lah ...noooo ... keh keh keh ...

azzey said...

hubungan silaturrahim tu namanya....*dh lm x dtg sini... pekabor?*

Adzrien Shoppe said...

he..he.. siap share buku lagi tu. saper tu, budak baru ye? tak pernah nampak pun.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

gigih betui
tue mmg bz or pura2 jer sbb nk snap pic???....larikkkkkkkk

Citarasa Rinduan said...

baguslah sama2 bekerjasama...
jebat hari2 pun kerjasama buat puding dengan wife.. kannn???

tak curi tulangkan?

gadisBunga said...

besfren. heheh!

siti murni said...

okey la tu..baik...takde gaduh2...ada teamwork di situ! hehe...

schaze zainn said...

ape yg penting?

KERJASAMA..haha

deeya said...

manja nyer uolls !! meoowwwww ! :p

Dinas Aldi said...

Takda apa2 tuh, buat keja gitu cepat sikit siapnya :)

Muhammad Syahmi said...

Sehati Sejiwa... ^_^

jeBateja said...

CHIK ATT - biaq pi lah kat depa nak tunjuk rajin....bonus nak dekat ni....kena memBODEK...ahakz

AZZEY - lama hang tak mai...habaq baikkkk...

KAK LIZA - bukan budak baru...dah lama....dah naik kematu...

LADY AYU - mmg betui2...sebab nak pulang kena buat report

KAK AYU - tang curi tulang tu...sensitip sket....ahakz

GADISBUNGA - yup...sentiasa bersama....ahakz

SITI MURNI - ha...ha....iyer...iyer....

SCHAZE - uikk..hang nenguk ke citer tu.....

DEEYA - ha...ha....manja ke tu....muntahhhhhhhhhh

KAK DINAS - ha ah...cepat nak balik....

UNTAZ SYAMI - harap2 mcm tu lah....

Munnafendy said...

wah3...kemain romantik lg...ape kes niiiiii

storyfromme said...

apa yang penting kerjasama.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin