Kawan - Kawan jeBateja

Monday, April 2, 2012

Sampai Bersila...

Budak ni budak praktikal...
Ada arahan kerja yang dia kena buat...
Jebat tenguk sampai bersila atas meja...
Tak taw lah kan...
Dia ni PENAT ke...
Tak pun terlampau PENDEK untuk buat kerja tu...
Tak pun lab masih kurang KERUSI...
Ahakz...

Ini kerja nya...
Mengilat BESI sehingga macam CERMIN...
Bukan mudah ye kawan2...
Ahakz

11 comments:

CintaZulaikha said...

dy selesa gitu kot...hehhehhe

mama maman aka yana said...

hehehe.. nak buat apa eks dikilatkan benda tuh.. sori naik lori kalu tanya benda tak patut tanya.. hahaha

Munnafendy said...

hihi bukan selalu dpt peluang bersila atas meja =)

♥ cik_farah ♥ said...

nasib kecik je... kalau besar xboleh la nk bersila dgn selesa..hihih

kakchik@ella said...

lebih selesa kot bersila?

gadisBunga said...

susah keje dia tuh. kene konsentret!

tu yg kene duduk cenggitu~

Dinas Aldi said...

Tak bahaya ka dia tak pakai goggle ke hapa buat keja tu? Eh pandai2 ja akak ni. Tapi takut pulak akak tengok tu haa..

siti murni said...

dia tak cukup tinggi kot..nak sedap terus naik bersila atas meja.

jangan kan dia..chek pun kalau buat keja kadang2 bersila jugak atas kerusi..lenguh laaa....

Zaza Fakharuldin said...

uisssh, tak payah pkai google and glove ke? selamat tak tu?

jeBateja said...

ZULHAIKA - agaknya lah...sonang mcm tu....

MAMA - dia kilatkan utk check kekerasan benda alah tu...ahakz

MUNNA - uikk..den selalu dpt peluang tu.....ahakz

CIK FARAH - uikk..mana taw dia kecik....kecik ke dia...??...mmg kecik pun...ahakz

KAK ELLA - dia penat berdiri kot...ahakz

GB - waka...waka...mata pun kena terang...ahakz

KAK DINAS - sepatutnya...kena pakai...ahakz

SII MURNI...wahhh....hang selalu bersila erk..lasat ooo....ahakz

ZAZA - sepatutnya kena pakai....tak taw kenapa dia tak pakai...SKILL tinggi kot...??

Liza @ Adzriel AB said...

tak follow SOP ni... nak kena NCR.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin