Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, April 5, 2012

Puding Sepanjang Minggu...

Puding2 yang jebat buat sepanjang minggu lepas...
Sape nak rasa...
Kena mohon kerja sama dengan Jebat...
Boleh rasa free ooo...
Ahakz...
Atas tu Puding TRIORASA...

Puding Triffle yanng Mahal...

Puding Mable...

Puding Mawi yang Jebat tukau namanya kepada Puding Jebat...
Sebab apa tukau...?
Sebab Jebat tak suka Mawi...
Ahakz...

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

jebattttttttttttttttttttttttttt
i love jebatlah..

dik.. kak mauuuu
tapi jauhlah..

menci tau, pagi2 dok tayang puding2 yang mengancam warna dan tentu2 rasanya sedapppppppppppppppppp

pitammmmmmmmmmmmm

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

peh!!

Adzrien Shoppe said...

kak liza datang menyinggah, boleh?

CintaZulaikha said...

wahhhhhhhhhhhhh, bak mai satu...terliur plak nengok~~

gadisBunga said...

aku nak rasa free nih. cepat cerita cemana nak bekerjasama??

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

gelaran buat jebat
RAJA PUDDING ahaks!!

Nieza said...

salam kunjung balas ke sini...wahh sedapnya tgk semua puding ni.terliur sudah...:D

tq sudi singgah my blog saya follow sini juga.kalau sudi boleh singgah ambil kad dan bunga tulip tu ya:)

siti murni said...

Puding marble & puding mawi tu nampak superb la...santek skali....

hanaahmad said...

saya harap saya dapat berjumpa dengan calon suami seperti bro jugak. haha

Dinas Aldi said...

Tetiba ja rasa nak berenti jadi cikgu & pi keja kat tempat Jebat tu haa..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin