Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, April 19, 2012

Di Satu Tika Dulu...

Lokasi Jalan Semarak...
Tempat ini lah selalu den makan tengahari...
Semasa di UTM Jalan Semarak...
Tak maw makan kat cafe...
Sebab mahal dan tak sodap...
Tempat makan ni depan UTM jerk...
kena melintas jalan dan masa dulu2 tidak banyak kenderaan...
Kecuali Bas Mini No 19...
Ahakz...

Masa ni pi tolong wife hantau kek di Sapura Secured Technology...
Lepas tu terus ke Menara Ambank...
Tu yang terlalu di depan UTM...
Ahakz...

12 comments:

Muhammad Syahmi said...

Tak jam ke jalan masa nih...?

gadisBunga said...

sekarang ni nak melintas kemain bercintalah jawabnya eh?

CintaZulaikha said...

windu la tu...hehhe

Adzrien Shoppe said...

jauhnya hantar ke sana. abg kandung kak liza dulu balajar kat sana, tak jumpa kita ye.

alien said...

oh situ..penah lalu tapi tak singgah

NzA said...

byk dh yg brubah....

siti murni said...

amboi2...jebat terkenang semasa dulu ker...??hehe...zaman dating2 dengan awek kat situ yer....hikhik..

Citarasa Rinduan said...

wahhhhhhhhhhhhhhh.. ada kenangan eikkk

Dinas Aldi said...

Ececeh terkenang semasa dulu la nih..hehe..

jeBateja said...

USTAZ SYAMI - idak jem lagik....tapi cepat2 kuar dari kawasan ni...ahakz

GB - iyer aaa..rakyat Malaysia dah kaya....beli keto 3 4 bijik sorang...ahakz

Zulhaika - ngak windu kat sape2....ahakz

KAK LIZA - order banyak leh lah hantau...setakat satu...rekwes pos jerk...uikk...yer ke..belaja sana gak erk...ahakz

NZA - sudah tentu cikgu....masa mengubah segalanya

ALIEN - ahakz...jgn singgah...kalau tak de nak buat apa2...buat jem jerk...ahakz

SITI - mana ada awekz...kita tak hensem...ahakz

KAK AYU - kenangan dlm lipatan kak....ahakz

KAK DINAS - megamit kenangan lalu lah kak.....ahakz

nidus2 said...

Cita2 nak ke sana jugak, tapi dapat gred 3. Bahagia jadi carpenter sekarang.

Muhammad Syahmi said...

kurang gemar lalu jalan nih... selalunya banyak kereta...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin