Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, June 6, 2013

Duit Lebih...




Saya kerja kilang...
Gaji kecik...
Tahun ni tak naik gred...
Tahun depan gaji mati...
Now kena le carik duit lebih...

Tapi best lah buat puding...
Release tensen...
Ahakz...

9 comments:

rinduan citarasa said...

peehhh. terbaik
moga rezekimu bpanjangan. Amin

diana said...

best nya ada bisnes macam ni..tapi saya tak sempat la..ada anak kecik ni payah nak dok kat dapur lama2..hehhe

Papa Mifz said...

dah masyuk jgn lupa kawan2 blog nih yer bro...hehe

JunAina said...

dan Aina tetap jelez pada org2 yg pandai buat puding...suka...suka...

:: Mrs.Eady :: said...

insya Allah rezeki ada dimana-mana, semoga jebat akan dimurahkan lagi rezeki yg bnyk...

Aku Ibu Muda said...

hurmmm...terbantut lg niat nak berpuding sbb nak diet...haha...kang kalo dh pandai buat tak reti stop mkn

Amanda Suria said...

Tambah duit poket jugak kan....

gadisBunga™ said...

saya pun nak buat part time gak. tapi tak reti buat puding. heheheh~

Cik Aien said...

mana COD nie?

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin