Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, June 16, 2013

Non Stop...


Ini Nizam...


Yang tudung pink tu Nina...
Yang tudung biru tu ILA...
Yang tutup muka tu tak yah citer...
Tak masuk dalam citer ni...

Al kisahnya pada khamis lepas...
Mereka yang disebut nama telah berkerja tanpa rehat....
Masa lunch pun depa still on...
Semata2 memenuhi tuntutan customer...
Pukul 6pm baru le depa ni makan...
Itu pun nasib baik ada pasar tani di Bandar Baru Bangi...
Makan le roti john dan apam sambal tu...


Masa lunch...
Si jebat di mana....?




Jebat di JM BARIANI HOUSE, Bangi...
Entertain customers tu...
Adehhhh...


Tak patut tul ko jebat...
Ahakz...

Gambar last tu di ambil dari :-

4 comments:

MystoryPic said...

untung gak la.. entertain pelanggan dapat makan JM beriani

Amanda Suria said...

Mn aci Jebat mkn sodap...

Amin A. R said...

ade bungkus tak kat staff yang bertungkus lumus tu? hehehe :D

Dinas Aldi said...

Hang tapau untuk depa tak? Tu dia, 6pm baru depa makan. Nak nangeh akak baca ni..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin