Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, June 19, 2013

Sengal Sungguh...


Semalam ada audit kat kilang den...
Audit berkenaan 5s or senang citer kebersihan laaa...
Sekali auditor datang belakang lab kan...
Pergi ke kawasan barang2 lusuh kan...
Sekali nampak ini barang...



Rokok Dunhill 2 btg...
Aisehhh....
Kecoh sudah satu kilang....
Sape le punya angkara ni...
Merokok di kawasan larangan tu satu hal...
Membuang putung rokok di bukan kawasan nya...
Satu hal lagik...

Elok benor kawasan kilang ni di wartakan kawasan larangan merokok...
Den tak kisah...
Sebab den tak merokok lagik...
Waka...waka....waka...

10 comments:

Papa Mifz said...

Itu mesti kerja anak buah bro la tuh..hehe

ieda immi said...

haa kan .. kantoi !
adehhh memang kena wartakan ..

untunggg org x merokok ! ;)

JunAina said...

Saya pun tak merokok gak...hahhaaa...

pB said...

kantoiiiiiiiiii

cheqna said...

hahahaha
kantoi sudah...

MystoryPic said...

cer tengok kat cctv... sape punya angkara

makchaq said...

Selalu tengok nama jebateja tapi ni first time lawat.. salam kenai..

Auditor 5S memang lagu tu.. pandai ja nak jumpa benda2 tak kena.. kat ofis makchaq baru ni depa jumpa milo dalam kabinet barangan IT.. entah sapa punya anti sorok.. tak dak pulak nak mengaku..

Syazana Zainn said...

baru je aku nak tuduh ko punya rokok hikhik


nasib ko dah berhenti merokok kan

:D

NzA said...

nasib baik jebat dh brsara dr merokok..kalau tak mesti jadi suspek utama...hik3X....

Amanda Suria said...

Check DNA..bahan bukti dh ada kan..hahaha. ..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin